Gezondheid

Zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen opbouwen

Het kan lezen en schrijven moeilijk maken als u gevoelig bent voor schittering van de bedekking, de beweging van het papier terwijl u leest en de textuur van de groeven van het papier als u schrijft. Het kan ook geluiden verwarrend maken, als je het verschil probeert te horen tussen de noten op een blad muziek of de woorden op een bladzijde. Zelfvertrouwen U loopt met uw ogen dicht, luistert naar de geluiden om u heen en deelt de informatie die u verzamelt met vrienden en familie. Je smaak, reuk en vorm veranderen allemaal. U blaast bellen in de lucht, maakt schorre geluiden als u praat en kunt warmte en temperatuur gemakkelijker meten. Je bent ook gevoeliger voor pijn en loopt daardoor vaak verwondingen op. Je kunt ook dingen voelen zoals speldenprikjes en giftige Ivy klompjes. Je loopt het grootste deel van de tijd met je ogen dicht, ziet alleen wat voor je is en negeert al het andere. Mensen die midden in een gesprek zitten en je niet kunnen bijhouden – je krijgt hoofdpijn. Je trekt meer bloed naar je hersenen omdat je mond droog is, ook al loopt je speeksel.

Gevoelig zijn is voor iedereen anders en geen twee mensen zijn hetzelfde. Geef jezelf de tijd om je aan te passen aan de nieuwe jij en je nieuwe reacties. Het is bekend dat het 2 tot 5 jaar duurt om aan de aandoening te wennen. Bij degenen die het grootste deel van de tijd ziek zijn, kan het langer duren om aan dingen te wennen, omdat zij meestal in het dagelijkse leven leven en daardoor aan veel meer prikkels worden blootgesteld dan degenen die minder gevoelig zijn. Onthoud dat u niet gek bent! Je bent jezelf niet aan het beroven door geen tijd voor jezelf te hebben. Je bent gewoon anders.

Er zijn verschillende verwerkingstechnieken die u kunt gebruiken om u beter te voelen en uw leven te verbeteren. Deze omgangstechnieken zijn ontwikkeld door artsen die hersenaandoeningen behandelen. Ze zijn allemaal verschillend en kunnen geheel of gedeeltelijk worden gebruikt om verschillende redenen. De coping-technieken kunnen alleen of in combinatie met elkaar worden gebruikt. De reden dat ze gebruikt worden is dat ze werken; ze werken niet omdat ze gebruikt worden.

Ten eerste, een coping techniek is zelf-producerend. Het is voor de persoon die ziek is of zich somber voelt. Het is voor de persoon die er voor de lange termijn mentaal of fysiek zal zijn. Het is voor de persoon die anderen zal helpen. Als we andere mensen helpen, helpen we onszelf.

Ten tweede is een copingtechniek productief. Het creëert een gezondere jij door je de tools te geven die je nodig hebt om je beter te voelen.Deze gezonde tools beloven niet dat ze jou of de wereld om je heen zullen veranderen; ze geven je tools die het mogelijk voor je maken om lichamelijk, geestelijk en spiritueel te gedijen. Deze hulpmiddelen helpen je om een beter leven voor jezelf te creëren.

Ten derde is een coping techniek nuttig.Het doet wat het zegt.Het biedt hulpmiddelen die je helpen om de dingen in balans te brengen en uiteindelijk een evenwichtig leven te krijgen.Deze wellness hulpmiddelen doen dingen zoals het creëren van een leven dat in balans is met Het hebben van een evenwichtig leven betekent een leven hebben dat harmonieus is en dus een gezond leven. Het doel is niet alleen om in balans te leven, maar om gezond en gelukkig te zijn binnen een gestelde grenzen.

Ten vierde maakt het positiviteit los.Het moedigt je aan om een diep gevoel van welzijn te hebben en om goed voor jezelf te zijn. Als je eenmaal deze positieve gedachten hebt, motiveren ze je om in balans te leven.Door jezelf aan te moedigen om wellness te hebben, zul je je aangemoedigd en energiek voelen om een gezond leven te leiden.

Ten vijfde bevordert een coping-techniek de natuurlijke genezing. Het helpt je uit te rusten als je je moe voelt, het helpt je emotioneel te ontspannen, en het helpt je om te gaan met de dingen die het leven je toewerpt.

Dus, als je iets gebroken hebt, neem de tijd om het te repareren. Je zult blij zijn dat je deze stap hebt genomen om je welzijn te verbeteren. Wanneer u zich beter voelt, zult u beseffen dat u het waard bent om gezond te zijn. Wellness is vanzelfsprekend, maar het vergt een stap in de goede richting om te beseffen hoe belangrijk het voor u is.