Blog

Wat is uw energie waard?

Kort gezegd is powershoot een proces dat je energie geeft, je vrouwelijke of mannelijke kant nadert en de energiekanalen vrijmaakt die deze energie laten stromen. energieën stromen met je huidige gedachte mee, waardoor je lichaamstaal verandert, waardoor triggers en kansen voor groei en expansie ontstaan.

Je kunt ook werken met het idee dat alle ziekte en ziekte wordt opgebouwd door negatieve energieën. Deze zieke ziekte moet daarom worden opgeruimd en vervangen door positieve gedachten, zodat het lichaam in evenwicht kan worden gebracht. Zo voorkomen we dat de negatieve gedachten ons overnemen. We communiceren duidelijker met ons lichaam, wat zich vervolgens vertaalt in een minder negatieve emotionele ervaring en minder fysieke pijn, omdat we onze gedachten kunnen kiezen. Dan herwinnen we onze lichamelijke gezondheid.

Pijn is een gevolg van het onvermogen van het lichaam om zich af te stemmen op zijn omgeving. Het is een bijproduct van disharmonie, de omgeving, steun of belemmering. Als we eenmaal vrij zijn van de negatieve belemmering, begint genezing en leven we gelukkiger.

Tijdens ziekte raken we de verbinding met onze bron kwijt, wat voor meeslepende avonden zorgt. Tijdens deze avonden voelen we een verlies van verbinding met onze Bron, of liever gezegd we worden losgekoppeld. Dit verlies van verbinding kan worden versneld door een aantal omstandigheden: stress, werkdruk, familieproblemen, werkomstandigheden, relatieproblemen, gebrek aan vertrouwen, gebrek aan aandacht, negatieve peer reviews, een onstabiele levensstijl of een andere combinatie.

Zodra we ons realiseren dat we op een nuttige manier worden tegengehouden of belemmerd, kunnen we een verandering bewerkstelligen. We kunnen overal waar het beschikbaar is voeding en verzorging zoeken en ons lichaam de energie geven die ons in staat stelt om op ons best te presteren.

Als je denkt dat je op de een of andere manier achterblijft of achterblijft, kun je jezelf helpen door op zoek te gaan naar voedende professionals, iemand die de oorzaak van je ziekte kan achterhalen en vervolgens de gewenste balans in je leven te bereiken. Voor meer informatie over energetische genezing kunt u een e-mail sturen naar: Infoock@yahoo.co.ukonderwerp: Enkele relevante vragen die u zou kunnen hebben voordat u een energiegenezer inhuurt.

1. Wat wil je bereiken? Gebruik je de energie in je lichaam om te bereiken wat je wilt?

2. Ben je bereid extra dingen te doen om dat te bereiken?

3. Gebruik je je creatieve verbeeldingskracht om een ​​nieuwe mogelijkheid te verkennen?

4. Wat zijn de verschillende toestanden die je leven kan aannemen?

5. Wat zijn uw energieniveaus? Functioneer je op maximale efficiëntie?

6. Ben je toegewijd aan het helpen van anderen?

7. Word jij mijn partner in deze reis?

8. Laat je zien dat je een hart hebt – wil je liefde geven waar het nodig is?

9. Spreek je angsten uit en vraag om hulp.

10. Creëert u residu dat u moet vrijgeven?

11. Wil je energie creëren om je lichaam te helen?

12. Word jij mijn pad?

13. Word jij mijn doel?

14. Hoe ga je succes meten?

15. Hoe is de reis?

16. Wat is uw energiebudget?

17. Wat draag ik hieraan bij?

18. Wat voor soort energie draag ik bij?

19. Wat voor resultaten kan ik verwachten?

20. Kan ik dit echt aan u communiceren op een manier die uw succes ondersteunt?

21. Hoe zingt mijn energie?

22. Hoe kan ik u ondersteunen bij uw inspanningen?

23. Wat is jouw energietaal?

24. Hoe kan ik u ondersteunen bij uw inspanningen?