Gezondheid

Hoe vind je de juiste medische praktijk

 

Last van stuitje

De integratie van complementaire en alternatieve geneeskunde binnen een traditioneel gezondheidsprogramma is al vele jaren een doel van veel van deze alternatieve zorgverleners.

Een zoektocht op het internet levert regelmatig heel wat informatie op over stuitje en de praktijk van de complementaire en alternatieve geneeskunde. Hoewel het merendeel van de praktijken die onder deze vorm van gezondheidszorg vallen, ondersteund worden door degelijk medisch onderzoek, is sommige informatie gewoon ronduit wild.

Terwijl ik dit soort gezondheidszorg onderzoek en test, wordt het duidelijk dat veel van deze beweringen niet op feiten zijn gebaseerd. Als je luistert naar de boodschap die wordt verspreid door het product of het bedrijf dat de claim ondersteunt, moet je alles wat de boodschap promoot op de koop toe nemen.

Er is een verschil tussen wat waar wordt beweerd en wat onwaar wordt beweerd. Als het gaat om de gezondheidszorg, zult u merken dat veel van de beweringen niet helemaal waar zijn. Dit is overal te zien.

Er zijn veel manieren waarop het internet en de fancy marketing campagnes een lange weg gaan, maar u moet uw beslissingen in de gezondheidszorg niet baseren op de informatie die op deze websites te vinden is. Met een beetje meer tijd en de wil om jezelf te onderwijzen, zul je in staat zijn om diep in de waarheid te kijken van wat er gezegd wordt.

Wanneer u op onderzoek uitgaat om meer te weten te komen over de gezondheidszorg, moet u in de eerste plaats beginnen bij uw arts. U zult de gelegenheid hebben om de arts vragen te stellen over de praktijken van zijn collega’s en de gebruikte behandelingsmethoden.

Wat u zoekt wanneer u uw onderzoek begint, is objectieve en waarheidsgetrouwe informatie te krijgen. Het is duidelijk dat u geen toegang hebt tot een praktijk of een arts zoals ik, dus u zult uw gezond verstand en kennis moeten gebruiken om de lege plekken in te vullen.

Ik heb het er al eerder over gehad dat ik door een arts beperkt kan worden in wat ik over een praktijk kan vertellen, maar ik zal u dit zeggen: er zijn artsen die u eerlijk vertellen wat er aan de hand is. Ik durf te wedden dat de beste informatie die u zou kunnen vinden, door een andere arts dan de mijne zou worden gevonden. Gebruik dus uw intelligentie en oordeel zelf.

Als u op zoek gaat, zult u merken dat de gezondheidswerkers die u het meest vertellen, niet altijd degenen zijn naar wie u moet luisteren. Oordeel hier dus over. Als het lijkt dat een bepaalde arts u de beste informatie geeft, ga dan uw gang en luister naar hem. Maar zorg ervoor dat je grondig genoeg onderzoek doet en precies weet waar je aan begint voordat je je aanmeldt voor een behandeling.

U zult ook merken dat de behandeling opties die u moet gaan voor zal sterk afhangen van uw gezondheidstoestand. In sommige staten zouden bepaalde artsen bepaalde invasieve operaties niet aanbevelen. Plastische chirurgie wordt bijvoorbeeld niet aanbevolen in New York of Californië, maar als u de middelen hebt, kunt u het laten doen. Zorg er dus voor dat u leest wat de deskundigen denken over een bepaalde aandoening.

Ik hoop dat dit nuttig is voor u en uw gezin. Ik ben blij om u te voorzien van een aantal aanvullende richtlijnen voor het maken van deze beslissing. Voel je vrij om mijn andere artikelen te bekijken en laat me je commentaar achter.

Voor mensen die onmiddellijke noodhulp nodig hebben, zijn de New York plates de plaats waar je terecht kunt voor hulp.